domov domovponudbakontakt

darila
kopiranje
design
internet


Brezplačno!

članki & novosti
ime in priimek:

e-mail:

Prijava Odjava
  


Tisk na kape!

Želite imeti unikatno kapo z vašim logotipom, napisom, motivom po želji,...?

Kape so idealno dopolnilo k potiskanim majicam, lahko pa tudi samostojno darilo. Z njimi lahko "opremimo" športno skupino, klub, športni team, lahko pa tudi udeležence zabave, pohoda, odprave, sosedovega piknika, rojstnodnevnega praznovanja,.... Kapa pa je lahko tudi zelo uporabno promocijsko darilo!


Rok izdelave je 5-10 dni!VRSTE TISKA:
TISK NA SVETLE POVRŠINE;
Na svetle površine se tiska preko prozorne transferne folije, katera se potem zapreša na izdelek. Barve s katerimi tiskamo so transparentne (podlaga se vidi skozi) - bele barve ne moremo natisniti, prav tako pri tem načinu ne gre tisk svetle površine na temno podlago. Če tiskamo samo besedilo brez podlage, se transferna folija malenkost opazi v ozadju. Tisk je barvni, foto kvaliteta!

TISK NA BARVNI TEKSTIL;
Pri barvnem tekstilu se motiv natisne na belo "plastično" folijo, katera se potem odtisne na izdelek. Motiv je ponavadi kvadratne oblike, lahko pa ga tudi ročno obrežemo... drugače pa ga morate pripraviti na temnem ozadju. Upoštevati moramo tudi, da ozadje na foliji pride malenkost svetlejše barve, kot je sama kapa, zato je včasih bolje če naredimo kontrastno ozadje, kot pa da poskušamo ujeti barvo kape.

IZREZ ČRK;
napise, logotipe,številke,...izrežemo z rezalnikom iz barvne žametne folije in odtisnemo samo črke brez ozadja. Na ta način lahko delamo napise na temne (in svetle) majce,športne drese, trenirke, torbe, dežnike. Napisi so lahko bele, rumene, rdeče, črne ali modre barve. Omejitev je velikost črke, ki je min. višine 2 cm


Kape naročite v naši internetni trgovini www.mojaDarila.com !
                                                                                                                        (kliknite tukaj)